En stor koncert oplevelse på vej

Så er det den 11. marts 2016

i Musikteatret Holstebro

Kulturperlens sponsor og hjælper fest med 500 gæster.

Resten af billetterne sælges efter først til mølle princip.

Salgssteder :

Musikteateret - Kulturperlen - Fona - Centerkiosken Nørreportcentret


Albert Hammond har været at skrive hit sange i over halvtreds år. 
Dette er ikke bare at sige, at det har været halvtreds år siden hans første hit.  Dette er for at sige, at der ikke har været et eneste årti, hvor Albert ikke har skrevet flere hits sange siden han scorede sit første hit med "Lille Arrows" i en alder af 24. Hans sange har været ansvarlige for salg af mere end 360 mio plader på verdensplan herunder over 30 chart-topping hits.  Mange af hans mest elskede sange, som "den luft, jeg Breathe" og "Når jeg brug for dig," er blevet hits flere gange med forskellige kunstnere, årti efter årti.

Albert opnået tidlige succes som kunstner med sin sang "Det regner aldrig i det sydlige Californien", og han har siden opbygget en mangesidet karriere som kunstner, sangskriver og producer i både engelsktalende og latinske markeder.  Hvad sætter Albert Hammond fra hinanden som en sangskriver, tjener ham induktion i Songwriters 'Hall of Fame i 2008, er, at Albert ikke bare skrive hits-han skriver klassikere.  Han er en af ​​meget få sangskrivere i vor tid, hvis sangene ikke kun har massen appel for at gøre dem pop hits, men hvis samme sange har også tidløshed og dybde, der med tiden gør dem til standarder.  Få forfattere kan med held gå denne linje og levere hits til 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne og i dag.  Albert sange er den slags sange, der bliver en hit vidundere i karriere kunstnere og holde optegnelser sælger og spinning på radio årtier efter deres første udgivelse.

Albert sange har gentagne gange toppet den internationale pop, R & B, land, voksne nutidige og latinske diagrammer, nogle gange på samme tid.  Blandt disse er den # 1 hits "Når jeg brug for dig," "Intet er Gonna Stop Us Now" (nomineret til en Oscar, Golden Globe og Grammy), "En Moment in Time" og "Til alle de piger, jeg har Loved Før. "Anthems som" One Moment in Time ", som blev skrevet som tema sang til 1988 OL og vandt Albert sin første Emmy, og" cantare, Cantaras, "den spansk-markedet svarer til" We Are the World ", som Albert co-skrev og producerede, er blot to eksempler på Albert evne til at skabe varige tema sange, der lever videre i vores kollektive bevidsthed.

Albert er en mester samarbejdspartner, udlån hans talenter på guitar, klaver og vokal til nogle af virksomhedens mest succesfulde sangskrivning hold.  Han og mangeårige skriftligt partner Mike Hazlewood co-skrev mange af Albert hits, herunder den klassiske "The Air, som jeg Breathe." Albert også co-skrev flere hits med Diane Warren, deriblandt Chicagos "jeg ikke Wanna Live-Uden din kærlighed "Starship s" Intet er Gonna Stop Us Now, "Roy Orbison s" Careless Heart ", Joe Cocker er" Do not You Love Me Anymore "og tre-tiden hit" Do not Turn Around ", indspillet af Ace of Base, Neil Diamond og Aswad.  Albert har også skrevet hits med Hal David ("99 miles fra LA," "Til alle de piger jeg har Loved Før") og John Bettis ("En Moment in Time", "Når du fortæller mig at du elsker mig," og The Carpenters 'hit "Jeg skal være i Love").

De kunstnere, der har indspillet Albert sange er uden tvivl nogle af de største af vores tid-herunder Celine Dion, Whitney Houston, Aretha Franklin, Tina Turner, Elton John, Joe Cocker, Diana Ross, Johnny Cash, KD Lang, Julio Iglesias og Josh Groban , for at nævne et par.

I 2008 blev Albert optaget i Songwriter Hall of Fame og har også modtaget den OBE (Order of the British Empire) fra Dronning Elizabeth II.  Hjemlandet Gibraltar vil være ære Albert med et mindedigt frimærke-serie som vil indeholde hans image og fremhæve sine største internationale hits. 
I 2010 kom Albert Hammond tilbage til toppen hitlisterne med sit album "Legend", hvor han indspillede nogle af hans store kompositioner sammen med forskellige kunstnere som Cliff Richard, Julio Iglesias, Al Stewart og Bonnie Tyler, herunder en original sang, som blev indspillet i en duet med sin søn Albert Hammond Jr. succes dette album bragte "Legend Tour", som tog ham tilbage til de internationale etaper i lande som Storbritannien, Spanien, Argentina, Tyskland og Chile. I 2012 Albert Hammond udgav sit seneste album "Legend II", hvor han også indspillet nogle af hans mest anerkendte sange, og som han stadig turnerer rundt med.

Seneste kommentarer

24.11 | 14:55

Hej Thomas. Medlemmer af de gamle scooters er ved i scoops til onsdagskoncerten til septemer. Mvh. Bent

24.11 | 14:53

Hej Pernille. Først ansøge teknisk forvaltning, og så kulturperlen om leje af husene m.m - ring da 30953604. Mvh. Bent

23.11 | 12:10

16 sep. 2023 ønsker vi Fango eventbureau at afvikle en Popsi og Krelle koncert ligesom vi gjorde i år. Hvem kan jeg snakke med for at få det koordineret.

22.11 | 21:37

The scooters er vel også på plakaten ??

Del siden