Sådan kommer 2022 FESTIVAL til at lyde *****

Afspil videoen og hør vores program 2022..
Kom og vær med til den sidste festival på vores smukke gamle scene. Næste år helt nyt anlæg.

Festival 2022

 Så er navne på plads til

Vestjyllands Smukkeste

Nostalgi Festival 2022

Billetter 2020 - 2021

gælder også til i år

og skal ikke ombyttes..

KLIK PÅ DE UNDERSTREGEDE NAVNE OG LYT TIL NOGET AF MUSIKKEN: 

Dr. Hook 50 th Anniversary Tour - Back On The Road.

&

&

&

&

Vejrspot uge 22

12:00 Dr Hook
14:30 Racey
17:00 Showwaddywaddy
19:30 Spirit of Smokie
22:00 Lendager & Roosters

Dr Hook - starring Dennis Locorriere

Et af de bands, der inkarnerer lyden af 70’erne, er amerikanske Dr. Hook.

Rockbandet med Dennis Locorrieres fløjlsbløde stemme i front indtog hitlister verden over med deres fængende blanding af soft rock, country og disco på hits som ‘Sylvias Mother’, ‘Cover of the Rolling Stone’, ‘Sexy Eyes’, ‘A Little Bit More’ og ‘When You’re In Love With A Beautiful Woman’.

Startede i 1968
Dr. Hook & The Medicine Show, som de hed i starten, blev dannet i 1968 af Dennis Locorriere og Ray Sawyer (med klap for øjet), der senere valgte at gå solo. Fra 1971 til 1983 udsendte Dr. Hook i alt 12 albums og lå nr. 1 på hitlisterne i mere end 42 lande – bl.a. i USA, England og Danmark. I 2014 udkom opsamlingsalbummet ‘Timeless’ med bandets største hits.
Fra New Jersey, men bor i West Sussex med sin britiske (tredje) kone, har Dennis Locorriere været forsanger i det amerikanske rockband Dr Hook siden 1969. Deres hits mellem 1972 og 1980 omfattede Sylvias Mother, A Little Bit More, Sexy Eyes og topliste når du er forelsket i en smuk kvinde. De gik fra hinanden i 1985, men han beholdt gruppens navn. Dr Hooks 50-års jubilæumsturné, udskudt med to år, startede den 3. september. Det skæggede vidunder Locorriere, 72 og en dobbelt amerikansk/britisk statsborger, indrømmede over for RC, at han ikke kan vente med at komme tilbage på vejen.

Tror mange ikke, at Dr Hooks forsanger har et øjenplaster, ikke et skæg?
Ja, det plejede virkelig at såre mine følelser. Vokalist og musiker Ray Sawyer, som havde mistet sit højre øje i en bilulykke i 1967, døde i 2018. Da vi første gang gik ind på radiostationer, løb alle og talte med Ray, som om jeg var catereren. I luften ville jeg synge, og de ville indse det. Jeg var ingens ven på vej ind, men alles ven på vej ud!

Har Rays øjenplaster ikke oprindeligt fået navnet Dr Hook?
Vi startede som et anonymt bar-band, men baren manglede et navn at sætte i vinduerne. Rays plaster og hat mindede om Captain Hook, så...

Hvordan spillede Dustin Hoffman en rolle i bandets store gennembrud?
Da jeg mødte Ray, var jeg 19. Vi lavede et bånd, og nogen hørte det, som var involveret i filmen fra 1971, Who Is Harry Kellerman? Hoffman spillede en rockmusikkomponist, som på et tidspunkt optrådte på scenen med Hook og vores hovedsangskriver Shel Silverstein.

Dr Hooks debuthit tog et stykke tid at sætte hitlisterne i gang...
Da Sylvia's Mother først udkom, gik det til nr. 99 og faldt fra hitlisterne. Vi var glade for at have en Top 100 rekord. Clive Davis på CBS arbejdede med det, indtil det blev nr. 1, og så krammede vi hinanden. Så gik det op for os, at vi så skulle gøre det igen, ellers ville vi for altid være Sylvias onkel! Men jeg var heldig som ung sangerinde at få nogle fantastiske sange at synge, som Sylvias Mother og The Ballad Of Lucy Jordan.

Legenden siger, at Dr Hook var konkurs i midten af ​​70'erne...
Sandt nok. Jeg var det yngste medlem af bandet; Jeg lukkede øjnene og sang. Da jeg åbnede mine øjne, var halvdelen af ​​det lort, jeg skulle have, ikke mit. Sådan er livet. Jeg vil ikke bebrejde nogen for det. Det er en tilfældig forretning. Du får hvad du får. Men publikum er blevet.

Er det også rigtigt, at Dr Hook havde to sange forbudt af BBC?
Ja. De forbød The Cover Of Rolling Stone, ikke på grund af linjen, "I got a freaky old lady name of Cocaine Katie", men fordi de troede, vi solgte et mærke. I 2014, da Timeless-albummet udkom, stoppede de mig med at synge Only Sixteen, hvilket var politisk korrekthed gået dumt.

Og jeg tænkte, "Når du er forelsket i en smuk kvinde ... det er svært" var uhøfligt!
Jeg vidste altid, at der var en dobbeltmoral derinde, hvis du ville have det, men det eneste Hook-hit,
jeg havde en hånd med på at skrive, var If Not You, og det fik klager over tekster som: "Hvem skal stryge mine skjorter?"

Andre sange, du har skrevet sammen, er blandt andre blevet indspillet af Bob Dylan, Jerry Lee Lewis og Olivia Newton-John...
Ja. Det er meget smigrende, når andre kunstnere tænker: "Jeg vil spille et lille stykke af min karriere baseret på, hvad dette røvhul siger!" You Ain't Got The Right var på Olivias album fra 1974 If You Love Me, Let Me Know. Sangteksten "Til jeg kommer denne vej igen" blev ændret til "Kom til at passere", måske fordi hun ikke ville tale om at "komme", fordi hun var denne lille jomfru pige...

Siden bandet brød op, har en genforening af den ofte ændrede line-up af Dr Hook nogensinde været på kort?
En Hook-genforening i dag skulle være ved seance. Fem eller seks af dem er døde. Rik [Elswit] er i live. George Cummings er sandsynligvis i live, men jeg har ikke talt med ham i årevis. Ditto Jay David, trommeslageren, fordi han blev fuld og fortalte os, at vi skulle kneppe os selv i en lufthavn en dag og lod os lave fire koncerter med vores tromme-roadie. Jeg husker den ting. Det gør han åbenbart ikke.

Påberåbte Ray sig ikke navnet Dr Hook?
Seks måneder til et år efter vi gik fra hinanden, var Ray ude som Dr Hook. Jeg måtte ringe til ham og sige: "Hvad er det her?" Så var der år med skænderier med advokater og lort. Det er ikke anderledes end hvis du plejede at elske nogen, og nu vil de skære halsen over på dig. Han havde ikke noget imod, at jeg havde det, han ville bare også have det. Og jeg vil være forbandet, hvis jeg ville være The Drifters.

Hvordan var det at være i Bill Wymans Rhythm Kings i 2008?
Store. Han var min helt, og han er sådan en sød fyr. Alle i Rhythm Kings sagde: "Spørg ikke Bill om Stones", så jeg var meget modig til et par koncerter, og så sagde jeg noget til ham, og han viste mig avisartikler og så videre. Under Rhythm Kings-shows ville han synge You Never Can Tell og sige: "Har du nogensinde mødt Chuck Berry?" Publikum sagde "nej", og han sagde: "Det gjorde jeg. Mød aldrig dine helte!"

Som amerikaner, der bor i England, hvad har du så gjort om Meghan og prins Harry?
Jeg ved det ikke rigtigt. Jeg kan forestille mig, at de føler sig lidt slugt. Det eneste, der forekom lidt mærkeligt for mig, var, da Meghan sagde, at hun ikke vidste noget om den kongelige familie, før de mødtes – det tror jeg ikke på. Det var det samme, da Paul McCartney giftede sig med Heather Mills, og hun sagde: "Jeg vidste ikke engang, hvem The Beatles var!" Kom for fanden ud herfra!

Er du blandt dem, der synes, det er på tide, at McCartney stopper med at synge?
Hej, jeg vil ikke fortælle det til Paul McCartney. Han er et andet dyr. Som Bono sagde, da han introducerede ham til Live 8: "Her er den fyr, der opfandt den verden, vi alle lever i, hvis du er musiker." Så jeg sidder her og fortæller ham, hvad han gør forkert? Jeg siger dig, mand, hvis jeg hører det en eller to gange om mig selv, holder jeg fandme op! Siden lockdown er der mennesker, der ikke kan holde sig væk fra internettet. De tror, ​​at hvis du ikke ser deres ansigt hver dag, vil dit liv ikke være så rigt. Jeg vil finde disse mennesker og kvæle dem.

Og nu er du ved at blive hooked igen...
Ja. 50 års jubilæumsturnéen blev oprindeligt udskudt, da jeg havde en helbredssituation. Så kom selvfølgelig pandemien. Så jeg er virkelig spændt på endelig at komme derud og gøre det. Jeg har et fantastisk band, og jeg kan love et spektakulært show med alle hits og nogle albumfavoritter. En musikalsk begivenhed, du ikke må gå glip af!

Hvis der nogensinde skulle komme en film om Dr Hook, hvem skulle så spille jer?
Jeg ved ikke. Nogen med et øjenplaster, nogen med skæg!

11:00 Hanegal
13:30 Franciska
16:00 Genlyt
21:00 Djangoes

Spirit Of Smokie featuring Dean Alan Barton

SPIRIT OF SMOKIE Featuring Dean Alan Barton

SPIRIT OF SMOKIE er en førsteklasses musikalsk oplevelse, der genskaber den oprindelige lyd fra 70’ernes store æra. Det skyldes den autentiske sound blandet sammen med de originale kompositioner som: Living Next Door to Alice – Lay Back In The Arms Of Some-One – I’ll Meet You At Midnight – Mexican Girl – og mange flere

Alan Barton var i 80’erne forsanger for Smokie, indtil han mistede livet i en ulykke. Frontfiguren for Spirit Of Smokie er Alan Bartons søn, Dean Barton, og hans umiskendelige hæse stemme ligger så tæt op af daddys, at det er vanskeligt at høre forskel.

SPIRIT OF SMOKIE

Hvem kan ikke huske ‘SMOKIE’? 70’er Bandet, som toppede listerne med, “If you think you know how to love me”, “I’ll meet you at Mid-night”, “Lay back in the arms of some-one”, “Oh Carol”, “Wild Angels” , “What can I do” og mange flere. De graverede der navn ind i musikhistorien med 15 top-20 hits, inklusiv ”Living Next Door to Alice” nummer 1 i Tyskland i 9 uger, og solgte 30 millioner eksemplarer verden over.

Chris Norman, hvis umiskendelige hæse stemme var “icing on the cake”, forlod bandet i 1986, og den perfekte erstatning blev Alan Barton, hvis performance og “verdensklasse- vokal”, sikrede bandets fremtid. De udgav senere yderligere 6 Albums. Tragedien ramte i 1995, da Alan, som var blevet ‘SMOKIE’S ansigt, mistede sit liv i en ulykke.

I dag er Alan Bartons søn, Dean Barton, frontmanden i bandet ‘SPIRIT of SMOKIE’. Dean har arvet den umiskendelige, robuste, og følsomme stemme fra sin far, men samtidig leverer sin egen stil på scenen.

Med på scene står de 2 sidemænd, leadguitarist Andy Whelan og bassisten Graham Kearns, der tidligere var medlem af ‘The Alan Silson Band’ (ex-original Smokie guitarist, vokalist og sangskriver af ‘What can I do’, et af ??de største hits i Rusland ). Graham turnerede også med Alan Barton. De kollektive vokalharmonier med de tre, opliver og nærer den oprindelige vokalflamme.

I bandets “motorrum” er det verdensklasse trommeslager Michael Bedford, som har turneret med ‘Chris de Burgh’, ‘Sting’, ‘Elton John’, ‘Tears of Fears’, ‘Ronan Keating’, ‘Tasmin Archer’ og ‘Sweet’ for at nævne nogle få.

På tangenter er det Will Jackson, talentfuld komponist og musikproducent med mange kendte navne på CV’et, herunder ‘The Kaiser Chiefs’, ‘Embrace’ og ‘Suzi Quatro’. Will var også medlem af det fremragende akustiske band ‘Magna Carta’ og har et fint ‘øre’ for harmonisk opbygning, og som også beriger bandet med sin vokal.

I 2011 udgav SPIRIT OF SMOKIE albummet ‘Room with a View’ under titlen ‘Al Barton and Spirit of Smokie’. Albummet indeholdt oprindeligt ufærdige eller ukomplette materialer, som Alan havde arbejdet på kort før sin død. På bekostning af de oprindelige bånd, gennemgik musikken en ombygning og digitalisering med tilføjelser til de ??de manglende musikalske dele og …….. seksten år efter de oprindelige optagelser var albummet færdigt.

I 2018 udgav SPIRIT OF SMOKIE deres første original album ”Changes” under titelnavnet BARTON.

Deans progressive stemme er kombinationen af rå sjæl, smerte og hjertesorg, men også med den håbfulde tro på noget bedre. Bandet giver de følsomme sange den perfekt vokal og instrumentale kulisse. ”Changes” er et tankevækkende, ærligt og autentisk album i alle henseender og verden til forskel, fra mange af dagens elektroniske over producerede musik; som bandet siger “hvad er der på albummet, er det der kommer på scenen”

SPIRIT OF SMOKIE er en førsteklasses musikalsk oplevelse, følelsesmæssig og berusende, der genskaber den oprindelige lyd fra 70’ernes store æra, blandet sammen med de originale kompositioner.

Racey

Historie
Hvordan det hele startede

Clive Wilson og Phil Fursdon gik på samme skole i Taunton Somerset, de var gode venner og dannede fra en gensidig interesse for musik et band i 1967 kaldet 'Phoenix Press'.

Phoenix Press' spillede landets længde og bredde, inklusive så berømte spillesteder som The Marquee Club i London, hvor de blev set, hvilket senere førte til, at bandet blev signet til WEA Records. 'Phoenix Press' befandt sig i hård modstand, de var 1 af 2 nye signaturer, der kæmpede om berømmelse i den hårde musikindustri, det rivaliserende band var 'America', desværre for 'Phoenix Press' vandt 'America' aftalen.

Clive var så fast besluttet på ikke at svigte ved at kende det talent, gruppen havde, at han fortsatte, indtil han fik endnu en pladekontrakt med EMI Records. En single 'Jerusalem' blev indspillet og udgivet, men igen desværre virkede 'Phoenix Press' skæbnesvangert, singlen blev anset for at være upassende til radioafspilning på grund af den 7 dage lange arabiske israelske krig i Mellemøsten. Efter disse skuffelser gik bandmedlemmerne i forskellige musikalske retninger, men Clive og Phil forblev tro mod 'Phoenix Press'. De fik senere selskab af Harvey Coles på bas og Gary Coombes på keyboards. Tiderne var hårde for bandet, Gary Coombes forlod til sidst for at arbejde på et krydstogtskib, så der blev afholdt auditions, og keyboardspilleren Gary blev erstattet af Richard Gower.

Efter at Richard Gower kom med i gruppen, blev Harvey Coles kun et kort stykke tid, flere auditions blev afholdt, hvilket resulterede i Pete Millers ankomst. Bandet havde udviklet sig gennem mange bandmedlemmer og bandnavneændringer, men til sidst fandt de fire op med det nye navn 'Alive 'n' Kicking'.

'Alive 'n' Kicking' opbyggede et fremragende ry i hele landet, de turnerede også med succes i Tyskland og Danmark ved en række lejligheder; men var bedst kendt for at gøre Three Queens i Weston-Super-Mare til den mest populære pub i det sydvestlige.

Med deres Beach Boy-stil harmonier og spille coversange af Eagles, Steely Dan & The Beatles, var 'Alive 'n' Kicking' i stor efterspørgsel og tiltrækkede publikum fra så langt væk som Taunton, Bath & London; de pakkede pubben 5 nætter om ugen; nat efter nat i over et år.

I løbet af denne tid arbejdede bandet ikke kun om natten, men om dagen skrev og øvede de deres eget materiale. Ved at bruge deres hårdt tjente penge hyrede de Recording Studios til at indspille deres sange; hovedformålet var at få en pladekontrakt.

Det var på dette tidspunkt, en fan besluttede at tage et demobånd til London for at forsøge at opspore Mickey Most, som var dommer i et tv-talentshow.

For at gøre en lang historie kort fandt han Mickey Mosts hus og præsenterede bandets bånd til Mickeys kone. Allerede næste dag blev der modtaget et telefonopkald fra Mickey Most, der bad om at se 'Alive 'n' Kicking' spille live.

Tre uger senere en lørdag aften, helt uanmeldt, ankom Mickey på sin motorcykel med sin kone til Three Queens for at se 'Alive 'n' Kicking' spille; han var så imponeret af bandet, at han inviterede dem til sit nye pladestudie i London for at prøve nogle sange, og resten, mine venner, er historie.

Bandet skiftede navn til 'Racey' og havde store succeser. Det samlede verdensomspændende rekordsalg for 'Racey' var cirka 5 millioner, der dækkede Storbritannien, Europa, Skandinavien, Australien og New Zealand. Lay your Love on Me' og 'Some Girls' blev begge tildelt guldskiver. Bandets succes tørrede endelig ud, og i midten af ​​'85' splittede 'Racey' sig.

Indtil 1990… reformerede 'Racey' ………….. Clive og Phil blev kontaktet for at spille til en fest den 4. juli og besluttede at reformere 'Racey' – de var blevet spurgt ved adskillige lejligheder før, men på grund af forretningsmæssige forpligtelser var timingen ikke havde haft ret.

Sammen med det andet originale medlem af 'Racey' Pete Miller plus den nye Keyboard-spiller Ian Hewitt; 'Racey' spillede for et udsolgt publikum, gik ned i en storm, drengene havde det godt med at være tilbage, og de er tilbage med hævn.

Pete Miller døde desværre den 6. maj 2003 efter at have tabt sin kamp mod kræften. Hans vid, musikalske kærlighed og store stemme vil blive dybt savnet. GUD HVILE DIG PETE!

Racey fortsætter med at spille i hele Storbritannien og Europa for et stort publikum og loyale fans. Matt Venn vores nye bassist er også fra Weston-super-Mare, Raceys hjemby. Hold øje med Matt på vores næste tur. Bandet har også optrådt i mange forskellige tv-shows i Europa og England, så hold øje med Racey på dine tv-skærme.

Når Clive, Phil, Ian og Matt ikke er på turné, kan drengene blive fundet hårdt på arbejde i deres optagestudie... Så bliv tændt og tunet ind og husk…. Nogle piger gør!!

Showaddywaddy

Showaddywaddy har haft en fantastisk succes gennem 4 årtier, og langt ind i det 21. århundrede er efterspørgslen efter disse legendariske kunstnere lige så stærk, hvilket vidner om deres fremragende ry som livekunstnere!

I løbet af 2021, og ikke tilfredse med at hvile på laurbærrene, skete der en rystelse i personalet, som forsøgte at genskabe den unikke blanding af vokalharmonier og dynamisk rock 'n' roll, som 'Waddies' var blevet kendt og elsket for verden over, en udbredt søgning kulminerede med tilføjelsen af ​​fire multitalentfulde unge musikere til bandet, som endelig ramte sporet af liveoptræden i slutningen af ​​året til en sensationel reaktion, der overgik alle forventninger og sikrede spændende tider forude for det nye look line-up .

Showaddywaddys akkreditiver og alsidighed forbliver uden tvivl - koncerter, virksomhedskongresser, festivaler, universiteter, gymnasier, klubber og private arrangementer verden over råber stadig efter at booke dette bemærkelsesværdige liveshow, hvilket giver bevis på, at efter næsten 50 utrolige år er rock & roll-musik virkelig levende og sparkende i hænderne på dette legendariske band.

Lendager & Roosters

Torben Lendager & The Roosters
– navnet på bandet, som har Danmarks ældste teenager som frontmand, nemlig Torben Lendager som mange nok vil huske fra de gode “gamle” idol dage.

I 1970’erne var Torben Lendager med i det danske superorkester Walkers. De producerede det ene store hit efter det andet. De største kan vi alle synge med på den dag i dag, for hvem husker ikke de store hits: “Little Kitty, Shalalala, Forever together samt Fire” for bare at nævne et par stykker.

Forsangeren i Walkers var Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte. Da Walkers stoppede karrieren fortsatte Torben Lendager, som en elsket solist og i forskellige band sammenhænge. Han fortsatte med at skrive sange og fik bl.a. et kæmpe hit med sangen ”Vi holder Fest”.

Nu har Torben Lendager & The Roosters samarbejdet i mange år og de har spillet et utal af koncerter over hele landet, og er garant for musikalsk backingmusik i topklasse og deres store musikalitet og flotte vocal arbejde. Det er rutinerede folk med mange års erfaring på den danske musik scene.

Tilsammen danner de nu Torben Lendager & The Roosters hvor repertoiret er sammensat af numre fra Walkers tiden, Torbens egen solo karriere samt div. cover numre.

Senest er Torben Lendgaer & The Roosters blevet hædret med Årets Dansktophit med nummeret ”Når vinter bliver´ til sommer” ved Dansktopprisen 2019 i Boxen i foråret 2019.

Kommentarer

Jan

14.08.2022 13:52

Fantastisk dejlig musik og super dygtige musiker😁 pånær det sidste band/lendager som ikke passede ind stemningen, men enig med andre lyd 20% for høj - var til Toto koncert i Viborg torsdag super lyd

Børge Danholt

14.08.2022 07:19

det var en rigtig god lørdag, med god musik. Musik skal både høres og føles

Helle larsen

13.08.2022 16:54

Det kan godt være det er et ældre publikum, men derfor behøver musikken ikke være så høj. Man kan overhovedet ikke tale med personerne ved siden af😟

Jan

14.08.2022 13:53

Helt enig lyden var for høj👍Der må ændres😉

Jonas

12.08.2022 20:11

Kan man bruge mobile pay i de forskellige boder

Dannie

12.08.2022 21:10

Nej der kan ikke bruges mobilpay i boderne til festivalen. Men der er en vogn med vagter hvor der kan hæves kontanter fra Dankort og Mobilpay

Gitte Sørensen

08.08.2022 13:00

hvor meget er det så for en alm. billet
vh Gitte Sørensen

Bent

08.08.2022 14:29

Gitte - ring lige til vor kasserer, John, har kan priserne til fingerspidserne. Tlf 40102750. Mvh. Bent

Gitte Sørensen

08.08.2022 12:41

Ps jeg købte billetterne i 2019
Vh Gitte Sørensen

Bent

08.08.2022 12:52

Hej Gitte. Kan desværre ikke huske prisen i 19, men vil tro ca 150 kr. dyrere end alm. billet. Mvh. Bent

Gitte Sørensen

08.08.2022 12:20

Hej Bent
Jeg har købt billetter 4 stk vip. Kan du oplyse mig om købsprisen, da jeg har et regnestykke med de andre?
Vh Gitte

Bjarne Kjær

07.08.2022 12:07

Hej. Hvad tid er det muligt at komme ind fra på lørdag?
Mvh Bjarne

Bent

07.08.2022 12:40

Hej Bjarne. Indgang fra kl. 10.30 - musikken på lille scene begynder kl. 11. Mvh. Bent

Grethe

06.08.2022 15:49

Hvad dækker vip billetter?

Bent

07.08.2022 12:38

Hej Grethe. VIP er med mad - frit valg i boderne - samt 4 øl. Mvh. Bent

Susanne Tang

19.06.2022 09:12

Kan man returnere sine billetter, når jeg nu har købt billetterne for 2 år siden.
Hilsen Susanne

Bent

20.06.2022 05:56

Hej igen. Vi snakker om Nostalgien, ikke ?
Hvis de er købet via Billetnet, så send retur til dem, ellers til formanden Poul Hornshøj, Haydnsvej 46, 7500 Holstebro - med navn, adr. samt kontonummer

Susanne

19.06.2022 18:59

Undskyld Bent. Den kan jeg altså ikke finde nogen steder. Kan du evt. sende et link?

Bent

19.06.2022 16:17

Hej Susanne. Ja, det kan du - se længere nede i tråden hvordan. Mvh. Bent

Hans Kristiansen

10.05.2022 08:28

hejsa gælder vores billetter fra 2020 stadigvæk
hilsen Hans

Bent

10.05.2022 10:08

Hej Hans. Ja, brug billetten ved indgangen. Mvh. Bent

Rita Aanum

27.04.2022 16:26

Er der mulighed for selv at medbringe mad?

Bent

29.04.2022 10:30

Hej Rita. Desværre nej - hverken spiseligt eller drikkevarer. Der bliver et stort udvalg af varm mad m.m. til festivalen. Go' weekend. Bent

Anne Mette Thomsen

21.04.2022 14:08

Hvornår kommer der en oversigt over spille tidspunkter for de forskellige bands

Bentn

29.04.2022 15:27

Spilleplanen kommer her: 12.oo Dr. Hook, 14.3o Racey, 17.oo Showwaddtwaddy, 19.3o SPIRIT of Smokie, 22.oo Lendager og Rosters - god
Weekend. Bent

John Rosengren

01.03.2022 14:53

Forstår ikke rigtigt det med at Smokie ikke kommer, de er da i fuld gang igen, med ny bas og forsanger

Vibeke Jensen

17.02.2022 17:30

Hej kunne det tænkes at Svenske the Boppers kunne komme på programmet engang.

Jan Kristensen

15.02.2022 15:36

Hej er I kommet nærmere et program til nostalgi festivalen hva med chris norman når nu smokie ikke kommer

Bent

11.02.2022 15:35

Hej Ole _ håber programmet er klar i løbet af et par uger. Mvh. BENT

ole pedersen

10.02.2022 11:58

Hej Holstebro hvornår kommer der et program til Nostalgifestivalen?
MVH
OLE.

Seneste kommentarer

24.11 | 14:55

Hej Thomas. Medlemmer af de gamle scooters er ved i scoops til onsdagskoncerten til septemer. Mvh. Bent

24.11 | 14:53

Hej Pernille. Først ansøge teknisk forvaltning, og så kulturperlen om leje af husene m.m - ring da 30953604. Mvh. Bent

23.11 | 12:10

16 sep. 2023 ønsker vi Fango eventbureau at afvikle en Popsi og Krelle koncert ligesom vi gjorde i år. Hvem kan jeg snakke med for at få det koordineret.

22.11 | 21:37

The scooters er vel også på plakaten ??

Del siden