Onsdage i 2022....

Start videoen og hør formanden fortælle om onsdage i 2022...Hør musikken længere nede...

Onsdage 2022

Onsdage 2022

Onsdag 1. Juni 2022

Johnny Logan :

Så er han endelig tilbage, længe ventet.

Hør ham her på You Tube :

 Johnny Logan "Galway Girl "

Johnny Logan  "All out of Love "

Johnny Logan  "You Raise Me Up" 

 Når Kulturperlen starter udendørs sæsonen i Lystanlægget onsdag den 1. juni, bliver det med et gensyn og genhør af den irske, men australsk fødte, sanger, Johnny Logan.

Fantastisk musik over en lang periode hvor han har givet os så meget. Han er bare Johnny Logan som til enhver tid giver os det bedste af sig selv, til glæde for os alle.

Fantastiske sange han har lavet og glædet os med mange gange før og man aldrig bliver træt af at høre.

-          Vi har nu haft Johnny Logan i Anlægget flere år i træk, senest i 2018 -  og da lovede jeg, at det også var sidste gang, men det kan jeg ikke holde, indrømmer Kulturperlens formand, malermester Poul Hornshøj.  Vi har fået rigtig mange henvendelser fra folk, og ikke kun fra Holstebro området, men fra både Sønderjylland og Århus, om at han måtte da komme igen. Flere gæster udtrykker stor glæde ved at besøge de skønne omgivelser i Lystanlægget, og når det så kunne være med deres helt store idol, ville det blive en stor aften igen, fortæller formanden.

-          Vi skrev så igen en kontrakt med ham, og han har jo trukket mange mennesker i Anlægget de sidste par  gange, så det håber vi også han gør den 1. juni. Han er kendt fra Europæisk Melodi Grand Prix, som han vandt første gang i 1980 med melodien ”What’s another Year” og igen i 1987 med melodien ”Hold me Now”. I 1992 var han komponist på Linda Martins sang ” Why Me”, som vandt det år.  Han bliver derfor ofte kaldt for Mr. Grand Prix, da han er den eneste, som har vundet 3 gange. Han skriver stadig nye sange samt laver en del coverversioner af andres sange , bl.a. Robbie Williams, fortæller Poul Hornshøj.

       Senest har han udgivet  en  CD ” Irish Connection 2” som efterfølger til nr. 1 og soloalbummet ”Nature of Love”. Johnny Logan er stadig en verdensstjerne, som han beviste med soloalbummet, og gennem det sidste stykke tid har han – trods coronaen -  optrådt i Tyskland og på tysk TV,

-          - Vi glæder os til endnu en gang at kunne præsentere en sanger, komponist, musiker og entertainer i en hel ekstraordinær særklasse, siger formanden, om manden, som har solgt mere end 15 millioner plader og CD’s.

Onsdag 1. Juni 2022

Thomas Helmig Jam :

Bandet består af ene musikalske fyre, som elsker Thomas Helmig's sange og musik. De har alle tidligere spillet i andre bands, men for godt 20 år siden slog de sig sammen i Jelmig Jam. De har nu fået kult status. Bandet har mange gange oplevet Thomas på scenen, og de spiller hans sange, så som bla. Stupid Man, Det er mig der står herude og banker på, Midnat i Europa og Golddigger samt mange flere. Der venter gæsterne en stor musikalsk oplevelse.

Hør dem her på YouTube :   Thomas Helmig Jam - Live 

Onsdag den 29. Juni 2022

Stig og Bamses Venner :

Så er de her igen med deres uforlignlige scharme og god underholdning og fortolkning af vores allesammens Flemming "Bamse" Jørgensen. 

Vær med til at hylde Bamses livsværk

Med sin karakteristiske stemme, joviale facon og sikre fornemmelse for det folkelige syng – med – hit sang Flemming ”Bamse” Jørgensen sig ind i den danske folkesjæl.

Nu har Stig Rossen & Vennerne sat sig for at hylde den folkekære sanger og sikre, at hans vidunderlige melodier ikke går i glemmebogen.

Stig Rossen og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits som “Vimmersvej”, “Jeg elsker kun dig”, “Kongens Have”, “Hvorfor går Louise til bal?”, “I en lille båd der gynger” og mange, mange flere.

Som Stig Rossen siger i begyndelsen af hver koncert: ”Den bedste måde vi kan hylde Bamse på, er ved at have en fest!” Og fest, det bliver der!

Hør dem her på YouTube : 

Onsdag 29. juni 2022

                  Fætters

    Musik i god Thyborøn stil

Fætters spiller ikke musik i samme stil som Tørfisk, men har familie-relationer og rødder med Tørfisk. The Grandfætters er selvskrevne sange og god humor vil garantere et fantastisk arrangement for publikum.

 Fætters

Når man hører navnet “Fætters” så kan man godt spekulerer over hvordan disse fire gutter er kommet på det?

Som de selv har sagt, så er den korte udgave af historien - “Anders’ farmor er søster til Allans morfar, der er bror til Christians farmor, der er søster til Kesses morfars kone”. De har de samme oldeforældre, derfor er navnet naturligvis “The Grandfætters”.

Bandet har spillet i godt og vel 10 år, og deraf er der kommet en masse forskellige selvskrevne sange, som rammer et bredt publikum. De tidspunkter hvor der ikke er musik, så sørger de unge fyre her, for at underholde publikum med historier og anekdoter fra livet i det vestjyske.

The Grandfætters har familie-rødder tilbage til gruppen “Tørfisk” fra Thyborøn, men musikken og stilen er helt deres egen. Anders Toft Bro er således søn af Bent Bro fra Tørfisk. Og Aalborgs nuværende biskop Henning Toft Bro var jo med Tørfisk i starten af deres karriere. Og ja nu spiller Hennings søn Christian i The Grandfætters.

Bandet består af fire unge fyre, Christian Toft Bro, Anders Toft Bro, Christian Stausholm Holm og Allan Toft Josephsen.

Med Fætters til et arrangement, er der garanti for at publikum vil få en underholdende oplevelse med masser af god musik, historier og en fantastisk stemning.

Hør dem her på YouTube :

Vejr spot uge 25

Onsdag 10. August 2022

ABBA musik i Lystanlægget den 10. august

Det svenske band, ABBA, er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba. Om det kommer til at ske, ved vi endnu ikke.... - og dog…. Hele bandet har for nylig været samlet for at indspille og udgive en ny CD, så måske......

Men Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”Abbacz” tårnhøjt op. Bandet, som er hjemmehørende i Prag, leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og ægte 70’/80’er koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med, - og danse ! Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen i Lystanlægget i Holstebro den 10. august.

Onsdag 10. august 2022

Johnny Hansen Country Show :

JOHNNY HANSEN & COUNTRY FRIENDS MED MUSIIK FRA NASHVILLE :

Forsangeren I Danmarks populæreste partyband “Kandis” er nu klar med en live-version på CD og DVD af sine største country-favoritter. Efter Johnny Hansens to solo-udgivelser produceret og indspillet i countryens mekka, Nashville er Johnny nu aktuel med en produktion der indeholder både CD og DVD.

Johnny har fået enorm ros for hans fortolkning af sine personlige country favoritter på: My Favorite Country Songs 1 og 2. Der er stor enighed om, at Johnnys stemme og karisma passer godt i country genren, som han også selv holder meget af. ”Det har været fantastisk at opleve publikums begejstring for dette country projekt.

De har virkelig taget det til sig. Både vores eksisterende fans i Kandis, men også en helt ny målgruppe har tilsluttet sig dette koncept i countryens tegn.” siger Johnny Hansen, der tilføjer, at en af de største musikalske oplevelser i hans liv, har været turene til Nashville og Memphis. 

Med ”Country Friends” har han  – ved siden af alle Kandis job – turneret landet rundt med solo-country koncerter i danske musik- og kulturhuse, alle steder med stor succes og stående applaus efter hver koncert.

Hør dem her på YouTube en af mange : 

Onsdag 7 . september

Ray Lewis & The Drifters

Ray Lewis & The Drifters lukker og slukker på den gamle scene i Lystanlægget den 7.9.22 inden byggeriet af en ny scene begynder

Den verdensberømte, amerikanske vokalgruppe The Drifters, der blev dannet i 1950’erne. Gruppen har fostret mange kendte solister, blandt andre Ben E. King. Gennem de mange år har der været dannet flere Drifters grupper, blandt andet de originale drifters, the new Drifters og flere andre. Flere gange er det endt i retssager, om hvem der har rettighederne til at bære navnet.

I alt har over 60 sangere været med i Drifters grupper. Nogle af gruppens mest berømte sange er “There goes my Baby”, “Up on the Roof” og “On Broadway”, der alle fik høje placeringer på den amerikanske top hitliste.

Gruppen præsenteres nu med den originale forsanger, Ray Lewis i front. Ray Lewis blev født i Los Angeles og voksede op med at synge i kirken. Et af hans første job som forsanger var at genindspille alle de originale Drifters hits, så offentligheden kunne genkende ham som The Drifters stemme. Han optrådte sammen med Bill Fredericks, Johnny Moore og Ben E King og endte med at blive et af længst tjenende medlemmer i bandet inden han i 1980’erne trådte ud af gruppen for at forfølge en solokarriere, men er nu tilbage.

Hvor det hele begyndte

Ray Lewis … begyndte sine tidlige dage med at synge i kirken – med en baggrund fast i sin lokale baptistkirke i Cleveland, Ohio, var det dér, han begyndte at finpudse sin gave ved at synge i koret. Han tog en beslutning om at melde sig til militæret, hvor han uddannede sig til ingeniør …. selv ombord på militærfartøjet spillede han altid så meget musik, at hans skibskammerater altid ville finde sig i Rays afdeling og nyde hans valg af musik og den åbenlyse sang, der fulgte med - Ray fandt ud af, at han simpelthen havde passionen til at synge, når som helst og hvor han end befandt sig.

Efter at have forladt militæret og en række jobs – blev han inviteret til at gå på audition til rollen som forsanger i The Drifters … oprindeligt på grund af at Johnny Moore forlod gruppen (senere vendte tilbage for at optræde sammen med Ray og de andre medlemmer). Auditionen var vellykket, og efter at have skrevet under på den stiplede linje så at sige - blev en ny Drifter født. Hans første rolle var at genindspille mange af The Drifters-hits for at være en genkendelig stemme for gruppen. Ray nød mange år med gruppen, der arbejdede sammen med Johnny Moore, Bill Fredericks, Ben E King, Joe Blunt, Clyde Brown – for at nævne nogle få.

Efter at være blevet noget desillusioneret af gruppen og kløende efter at sprede sine vinger og prøve nye græsgange som soloartist - forlod Ray endelig for at følge en ny vej. Han slog sig ned i Storbritannien - nød at tage sig tid til at starte langsomt med sin solokarriere. Det tog noget tid at opbygge et nyt publikum, da folk altid havde været vant til at se Ray optræde med en gruppe – at tilpasse sig en soloartist var ret nyt, men Ray arbejdede utrætteligt for at vinde dem, der måske troede, at han KUN var en stor vokalist med The Drifters og måske ikke kunne 'klippe det' på egen hånd … hans hårde arbejde betalte sig, og Ray vandt sig selv en helt ny fanskare baseret på Ray Lewis!

Fra USA til Storbritannien

Sideløbende med hans soloshows – turnerer omfattende rundt i verden …. Han dannede derefter en gruppe kaldet 'STILL DRIFTING featuring RAY LEWIS', hvor han optræder sammen med 3 andre talentfulde vokalister og hylder de hits, han nød med Treadwell's Drifters. Gruppen hylder dem, der stadig er hos os, og dem, der er gået bort.

Ray nyder verdensomspændende berømmelse takket være sin egen unikke stemme og professionelle og karismatiske aura. Udover sin rolle i gruppen koncentrerer han sig stadig om en solokarriere og har optrådt for at udsolgte teatre og publikum på spillesteder rundt om i verden, efter at have været forbundet med store navne som Carole King, Whitney Houston, Lionel Ritchie, Paul McCartney og Diana Ross. Han er uden tvivl en af ​​verdens største entertainere og nyder stor tilslutning.

I 2009 trådte Ray endelig ud og tog beslutningen om at indspille et soloalbum – det har taget 4 år, der har været tårer og latter, glæde og noget elendighed, men efter meget arbejde blev 'DID YOU EVER' udgivet den 4. marts 2013 – en ny æra for Ray er fulgt med rosende anmeldelser efter en stor omgang presse og medier, der offentliggør albummet.

Oplev min musik, Mine inspirationer

Denne energiske og livlige vokalist er uden sidestykke ... han omfavner nu en ny generation og er lige så begejstret nu, som da han begyndte for alle de år siden.

The Drifters Wikipedia

Onsdag 7. September

JOHNNY CASH ALIVE - det danske band, som fejrer Cash' live og musik, og som spiller som Johnny Cash lød i de gamle 50'er. Det bliver en dejlig aften hvor vi hører mange kendete sange som Walk The Line, Ring of Fire og mange flere.   

Hør dem her.                                               

Kommentarer

Marlene Vium Nielsen

02.10.2022 15:42

Hejsa
Jeg har den 26.9. købt og betalt to billetter til alle onsdags koncerterne, men har ikke hørt noget fra jer eller modtaget dem.
Mvh Marlene Vium Nielsen
Dalgårdvej 5
7620 Lemvig

bent vium

03.10.2022 12:11

Hej Marlene. De er lige i trykken....kommer snart. God dag. Bent

Lars Oppegaard

06.09.2022 09:45

købte biletter igår 5/9 til koncerten på ønsdag 7/9, hvis de ikke når at komme med posten? er de så ved indgangen?

Bent

07.09.2022 07:46

Hej Lars - ring lige til formanden på 30953604. mvh. Bent

Birgitte Andersen

04.09.2022 13:07

Hej Starter musikken 18.30 d 7 september eller er der lidt tid inden? Mvh Birgitte

Bent

04.09.2022 15:36

Hej Birgitte. Allerede kl. 17.3o spiller Musikskolen festlig indgangsmusik og så slutter aftenen med et ordentligt knald. Go’ aften Bent

Christian Møller

03.09.2022 07:27

Hvem starter musikken d. 7. sept og hvor længe spiller de.

Bent

03.09.2022 07:36

Hej Christian. Cash begynder, og afslutning omkring 21.35. Go’ dag Bent

partyfm

10.08.2022 10:22

https://www.partyfm.dk/

Helle thatt

29.06.2022 16:53

Hvem starter musikken i aften og hvor længe spiller de.

Ninna Eriksen

28.06.2022 11:55

Da jeg har 2 biletter til i morgen, d. 29/6 men desværre er blevet forhindret, kan man så bruge dem til en anden koncert.

Bent

30.06.2022 09:30

Hej Ninna - nej desværre kun gældende til samme aften. Mvh. Bent

Farmor

22.06.2022 17:22

Hej,
Er det altid muligt at købe billet ved indgangen til onsdagskoncerter, eller kan man risikere, der er udsolgt?

Bent

23.06.2022 15:55

Hej. Ja, du kan købe ved indgangen også. Mvh. Bent

Lene Thunø

01.06.2022 10:44

Hej 😊
Hvem starter med at spille i aften ?

Susanne Jensen

01.06.2022 07:14

Kan man køber noget spiseligt?

Bent

01.06.2022 07:56

Hej. Ja, der er forskellige spiselige ting - bl. a. sandwich, pølser og kager mm. Mvh. Bent

Lone

31.05.2022 16:31

Kan man købe billetter andre steder end på nettet og ved indgangen? Kan desværre ikke nå at få billetten med posten iden koncerten den 1/6. Vil jo være rigtig træls at en af os ikke kommer ind.

Bent

01.06.2022 07:54

Hejsa. Altid ved indgangen og nørreportcentrets kiosk. Mvh. Bent

Sanne

29.05.2022 11:26

Hvilket klokkeslæt slutter koncerterne

bent

30.05.2022 12:03

Hej Sanne. Desværre kan vi ikke sige nøjagtig sluttidspunkt, da nogle gerne giver et nummer eller to mere, men omkring 21.3o til 22: mvh. Bent

Bent

17.05.2022 11:17

Hej Lone _ ja, det kan I. Mvh. Bent

Lone Hornstrup

17.05.2022 10:36

Kan vi bare møde op og købe billetter når vi kommer.
Mvh Lone Hornstrup.

Seneste kommentarer

24.11 | 14:55

Hej Thomas. Medlemmer af de gamle scooters er ved i scoops til onsdagskoncerten til septemer. Mvh. Bent

24.11 | 14:53

Hej Pernille. Først ansøge teknisk forvaltning, og så kulturperlen om leje af husene m.m - ring da 30953604. Mvh. Bent

23.11 | 12:10

16 sep. 2023 ønsker vi Fango eventbureau at afvikle en Popsi og Krelle koncert ligesom vi gjorde i år. Hvem kan jeg snakke med for at få det koordineret.

22.11 | 21:37

The scooters er vel også på plakaten ??

Del siden