>>>>>>>>>> Slidshow her under <<<<<<<<<<

Smokie

Danser Med Drenge

Sweet

Torben Lendager & Roosters

Showaddywaddy

Festival 2020 heder nu Festival 2021

Alle  bands klar til 30 års jubilæums festival. 

Af Bent Vium
  
Når Vestjyllands smukkeste Nostalgi Festival løber af stablen i Lystanlægget lørdag den 14. august 2021, bliver det med fem velkendte bands på den store scene, og 4 bands på den lille scene.
 
Vi har nu skrevet kontrakt med et af de største og mest efterspurgte bands fra England, nemlig Smokie, som vi alle kender med sangen om "Alice" som en af de mange superhits de har lavet gennem deres lange kariere. De har besøgt os flere gangegennem alle årene, og var med ved den første festival for 30 år siden, så det bliver et spændende genhør, siger Kulturperlens formand, Poul Hornshøj.

 

Også bandet Showwaddywaddy – kendt for bl.a. sangen "Three steps to heaven" kommer, sammen med Sweet, som har solgt mere end 30 millioner plader – bl.a. "Fox on the Run" er der skrevet kontrakt med.

 

Fra Danmark bliver det gruppen Danser med drenge – bl.a. kendt for "Hvor længe vil du ydmyge dig", kommer til Festivalen. Også Danmarks vel nok ældste teenager, Torben Lendager med bandet Roosters går på scenen får vi nok at høre "Når vinter bliver til sommer" samt en buket af de mange sange som Torben har lavet.

 

På den lille scene kommer der mere lokale bands, som vi endnu ikke har navnene på, siger Poul Hornshøj

 

Nyt tiltag :
 
Vi vil også i 2021 have de gode madsteder, som vi havde i 2019, men som noget nyt, vil vi kunne tilbyde VIP billetter med 4 øl samt valgfri spisested i de forskellige boder, og det venter vi os meget af, siger formanden.

 

Billetsalget er gået gang, og vi er allerede kommet godt fra land, og tror på, at der sælges endnu flere som julegaver. Salgsstederne i såvel Holstebro, Struer og Vinderup har billtterne ude, og man kan også bestilles her via hjemmesiden.
 

LYT TIL DEM HER UNDER 

 

 

Smokie på festival 2020

Danser Med Drenge på festival 2020

Showaddywaddy på festival 2020

Torben Lendager & Roosters på festival 2020

Sweet på festival 2020