>>>>>>>>>> Slidshow her under <<<<<<<<<<

Smokie

Sweet

Torben Lendager & Roosters

Showaddywaddy

Festival 2020 heder nu Festival 2021

Alle  bands klar til 30 års jubilæums festival. 

Af Bent Vium
 
Ca. spilletider :
12:00   Åbning og Smokie
 
14:30  Danser Med Drenge
HAR MELDT FRA
 
17:00  Sweet
19:30  Lendager og Roosters
22:00 Showwaddywaddy
RET TIL ÆNDRINGER KAN FOREKOMME
Spilleplan for " Lille Scene " kommer snart 
 
  
Når Vestjyllands smukkeste Nostalgi Festival løber af stablen i Lystanlægget lørdag den 14. august 2021, bliver det med fem velkendte bands på den store scene, og 4 bands på den lille scene.
 
 
Vi har nu skrevet kontrakt med et af de største og mest efterspurgte bands fra England, nemlig Smokie, som vi alle kender med sangen om "Alice" som en af de mange superhits de har lavet gennem deres lange kariere. De har besøgt os flere gange gennem alle årene, og var med ved den første festival for 30 år siden, så det bliver et spændende genhør, siger Kulturperlens formand, Poul Hornshøj.
UD FRA DET VI VED NU SÅ HAR VI KUN MODTAGET AFBUD FRA "Danser Med Drenge" OG ORKESTRE FRA BLA. ENGLAND ER DER INTET DER TEGNER TIL AT DE IKKE KOMMER.

Smokie tager ny forsanger med til Holstebro

- PETE LINCOLN HAR GENNEM MANGE ÅR VÆRET VEN AF SMOKIE, OG DE HAR OFTE DELT MANGE SCENER VED KONCERTER, SÅ HAN KENDER SMOKIE MEGET GODT, LYDER DET FRA POUL HORNSHØJ, DER ER FORMAND FOR KULTURPERLEN.

Holstebro: Efter 26 år som forsanger i Smokie har Mike Craft nu valgt at forlade bandet for at gå på pension.

Når bandet kommer til Nostalgifestivalens jubilæumskoncert i august, bliver det i stedet med forsangeren, Pete Lincoln. ( klik på navnet og lyt til ham på YouTube )

- Pete Lincoln er en fremragende og alsidig musiker - både på elektrisk og akustisk guitar. Han er også en dygtig sangskriver, så han skal nok blive rigtig god, og vi glæder os til at kunne præsentere ham og byde ham velkommen i Holstebro, siger formanden for Kulturperlen, Poul Hornshøj i en pressemeddelelse.

Tidligere har Pete Lincoln blandt andet været backup-sanger for Cliff Richards og forsanger for gruppen, The Sweets.

______________ 

Også bandet Showwaddywaddy – kendt for bl.a. sangen "Three steps to heaven" kommer, sammen med Sweet, som har solgt mere end 30 millioner plader – bl.a. "Fox on the Run" er der skrevet kontrakt med.

 

Fra Danmark bliver det gruppen Danser med drenge – bl.a. kendt for "Hvor længe vil du ydmyge dig", kommer til Festivalen. Også Danmarks vel nok ældste teenager, Torben Lendager med bandet Roosters går på scenen får vi nok at høre "Når vinter bliver til sommer" samt en buket af de mange sange som Torben har lavet.

 

På den lille scene kommer der mere lokale bands, som vi endnu ikke har navnene på, siger Poul Hornshøj

 

Nyt tiltag :
 
Vi vil også i 2021 have de gode madsteder, som vi havde i 2019, men som noget nyt, vil vi kunne tilbyde VIP billetter med 4 øl samt valgfri spisested i de forskellige boder, og det venter vi os meget af, siger formanden.

 

Billetsalget er gået gang, og vi er allerede kommet godt fra land, og tror på, at der sælges endnu flere som julegaver. Salgsstederne i såvel Holstebro, Struer og Vinderup har billtterne ude, og man kan også bestilles her via hjemmesiden.
 

LYT TIL DEM HER UNDER 

 

 

Smokie på festival 2020

Showaddywaddy på festival 2020

Torben Lendager & Roosters på festival 2020

Sweet på festival 2020