Vore Sponsorer i 2019 - De støtter os og vi håber i støtter dem. ----- Se fanen "Sponsorer video 2019" start videoen og se vore sponsorer.
Klik på billedet for at forstøre.

En mand kom forbi

En glad Erik Mols Jensen fra TUBORG kom forbi den 22/6 2011 til koncerten med Johnny Logan og Kim Schwartz. Med sig havde han en check til støtte for Kulturperlen. Så vi kan kun opfordre vores gæster til at støtte Tuborg for de støtter os. Endnu en gang mange tak til Erik og Tuborg.

Nordea Fonden

Så havde formanden den glæde at modtage en dejlig check fra Nordea Fonden,
 som er med til at gøre det muligt at underholde et altid veloplagt publikum i Holstebro Lystanlæg.
Ikke kun de lokale men fra hele landet og tit har vi også gæster der kommer fra udlandet, fordi de har hørt om hvad vi laver i Kulturperlen i Holstebro.
Så vi er stolte af at være med til at sætte Holstebro på verdenskortet.Det OK at tanke sponsorkroner

Tank penge til Kulturperlen

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Kulturperlen

 

Kulturperlen har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Kulturperlen med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

 

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Kulturperlen.

 

Sådan gør du:

Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OK’s hjemmeside. Så tanker du automatisk penge til os, så snart du tager kortet i brug.

 

Få et OK Benzinkort.

(”OK Benzinkort” skal linke til følgende url:

https://www.ok.dk/bil/bestil/benzinkort-sponsor/?SponsorNr=561258&utm_source=Kulturperlen&utm_medium=Klublink&utm_content=Bestil-benzinkort&utm_campaign=Klubsites )

 

Du kan også finde et bestillingsskema i klubhuset, eller få det tilsendt ved at kontakte Poul Hornshøj på poml@mail.tele.dk. Det udfyldte skema sender du til OK, så vil du inden 8 dage modtage dit OK Benzinkort.

 

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare oplyse dit navn og kortnummer til os på poml@mail.tele.dk. Du kan også henvende dig direkte til OK på sponsormateriale@ok.dk, som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Poul Hornshøj på 30 95 36 04 eller poml@mail.tele.dk.

 

 

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 670 OK-tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her.

(”her” skal linke til følgende url: http://www.ok.dk/searchmap/billig-benzin?utm_source=Kulturperlen&utm_medium=Klublink&utm_content=Laes-om-benzinkort&utm_campaign=Klubsites )

 

Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, el og varmepumper. Du kan bestille døgnet rundt. Gå ind på www.ok.dk, eller ring 70 10 20 33.

(”www.ok.dk” skal linke til følgende url: http://www.ok.dk/?utm_source=Kulturperlen&utm_medium=Klublink&utm_content=Forsiden&utm_campaign=Klubsites)