Program oversigt

Så kan vi offentligøre navnene til Kulturperlens onsdagskoncerter i

                        Lystanlægget Holstebro 2019 hvor musikken starter kl 18:30:

 

22. maj Beatles Revival samt Quinee   

26. juni Rock Revival samt Stig og Vennerne

7. august Birthe Kjær med gruppen "Feel Good" samt Hat & CO med gæstesolist 

4. sept. Ugler i Mosen samt Showwaddywaddy 

Onsdags program 2018

 

 

Både danske og udenlandske bands skal på scenen. 

AF BENT VIUM 

Kulturperlens onsdagskoncerter i Lystanlægget i Holstebro begynder onsdag den 22. maj, hvor der kommer besøg af to orkestre fra Tjekkiet. Første orkester er Beatles Revival cz, som vi havde på scenen for år tilbage. De spiller – som navnet siger – musik af The Beatles. De er meget populære over hele Europa, som et af de bedste tribute bands – både musikalsk og med scenekunst. - Vi vil fejre, at det er 55 år siden The Beatles besøgte København, og vi får selvfølgelig alle de kendte sange i Lystanlægget, siger formand Poul Hornshøj. 

Aftenens andet band kommer også fra Prag, og hedder Queenie. De spiller musik af Queen og den berømte forsanger, Freddy Mercury, som døde i 1991. Queenie er meget efterspurgte, som det bedste tribute orkester, og har også sillet for den engelske dronning. De er ofte på TV i hele Europa, så det glæder vi os meget til, fortæller Kulturperlens formand. Det er en ny slags musik for os til onsdagskoncerterne.

Koncertrækken efterfølges onsdag den 26. juni af danske Rock Revival, som spillede for os i 2015. Det er et Nordsjællands band, som spiller musik af Creeedenc Claearwater Revival, som var et amerikansk rockband med John Fogerty i spidsen. De eksisterede kun i kort tid mellem 1967 og 1972, men huskes for mange gode sange – bl.a. Bad Moon Rising og Have You ever seen the Rain. 

Samme aften vil vi igen have Stig og Vennerne på scenen. De er knap gået af scenen i 2018, inden de første forespørgler og opkald fra gæster kom, som ønsker at de skal komme igen. Så vi har endnu en gang inviteret dem til at synge og spille mange af afdøde Bamses store sangskat. 

Danmarks ukronede dansktop-dronning kommer på scenen 

Efter sommerferien tager vi igen fat den 7. augsust, siger Poul Hornshøj, hvor vi får det lokale band Hat & Co sammen med gæstesolisten, Solbjørg Dvinge, der er uddannet sanger fra konservatoriet, og stammer fra Holstebro. Bandet er kendt for at kunne spile mange genre, og har tidligere spillet i Lystanlægget. Efter Hat & Co. komer Birthe Kjær på scenen. Hun har jo netop fejret 50 års jubilæum og 70 års fødselsdag. Sidste gang Birthe Kjær var på scenen i Lystanlægget, var det meget dårligt vejr, så der kom desværre ikke så mange gæster. Nu håber vi på rigtig godt vejr, så hun og det 11-mands store orkester og kor “Feel Good” giver nogle af hendes største succer, bl.a.. den knaldrøde gummebåd.

Ved sidste udendørskoncert den 4. sptember får vi igen besøg af gruppen Ugler i Mosen, som gæstede os for første gang i 2018. De var rigtige gode, og kom langt omkring i både danske og udenlandske sange gennem mere end fire årtier, husker Hornshøj, og ikke mindst sangerinden Vicki Arbejerg, var en dame, som kunne gang i Lystanlææget med en helt fantastisk sangstemme. 

Hele sæsonen slutter vi af med det engelske band med det sjove navn “Showwaddywaddy”. De spillede på 60’er festivalen for rigtig mange år siden, og har ikke været her siden. Bandet kommer fra England, og spiller rock and roll . De begyndte helt tilbage i 1973 og har nu spillet med forskellig besætning i 5 årtier. Mange af deres sange huskes stadig, og bliver ofte spillet i radion – bl.a. “Three steps to Heavven”, “Under the Moon of Love” og “Hey Rock and Roll”. Det bliver en rigtig festlig afslutning på koncerterne lover formanden, og også har et juletilbud på billetter. Her kan man får billetter til alle fire koncerter for kun tres pris.  

  

Evt. mere hos Poul Hornshøj, tlf. 30953604

 

Beatles Revival

Se og hør dem her

Beatles Revival fra Tjekkiet

Queenie

Se og hør dem her

Queenie fra Prag

Rock Revival

Se og hør dem her

Rock Revival fra Nordsjælland

Stig og Vennerne

Se og hør dem her

Stig og Vennerne

Birthe Kjær

Se og hør dem her

Birthe Kjær og Feel Good Band

Ugler i Mosen

Hør og se dem her

Ugler i Mosen

Showwaddywaddy

Se og hør dem her

Showwaddywaddy