Program oversigt

Noget af det der i vente i 2018

Klik på navnene som er understreget for at høre og se dem på YouTube

Onsdag 23 maj

Rock Nalle

samt

Stig & Vennerne

Onsdag 27 juni

Ib Grønbæk

samt 

The Drifters

Onsdag 8 august

Ugler I Mosen

samt

Johnny Logan

Onsdag 5 september

PS. 12

samt

The Bootleg Beach Boys

 

Læs i øvrigt Bent Vium's indlæg her under og find ud af lidt mere hvad der ellers sker.

 

***** EKSTRA FREDAGS *****

 

Onsdags program 2018

 

Kulturperlens sommerprogram klar

Både gengangere og nye orkestre skal på scenen i Lystanlægget denne sommer

Af Bent Vium Kulturperlen

Vi har nu fået strikket et godt varieret musikprogram sammen, siger Kulturperlens formand, Poul Hornshøj.

Det spænder vidt fra danske Rock Nalle, Stig og Vennerne, Ib Grønbæk, PS 12 og de lokale Ugler i Mosen til The Drifters Still Drifting, Johnny Logan og the Bootleg Beach Boys, og dermed er der grupper, som vi tidligere har præsenteret og nye, som får deres debut i Lystanlægget, siger formanden.

Sæsonen begynder onsdag den 23. maj med to danske navne, nemlig Stig og Vennerne, som har været her flere gange. De vil synge og spille mange af afdøde Bamses sange, og er altid højt elsket af publikum, da det er sange, som alle kan synge med på. Som noget nyt vil vi så også få Rock Nalle på scenen, og han kommer sammen med musikerne Ivan Sand og Henning Kaae.  Så vil vi få Blues og Roots musik i den reneste og ædleste form, og mon ikke ”Go’ gamle fru Olsen” også sniger sig ind, håber formanden.

Onsdag den 27. juni vil vi få et genhør og gensyn med den nordjyske sanger og sangskriver, Ib Grønbæk, som har været med siden 1980’erne. Han slog igennem med det første album ”Så går tiden med det” efterfulgt af ”Gunnars Rekordbog”. Vi husker nok også alle sangene ”Hvorfor må jeg ik’ få Beatles-hår” og ”Dengang jeg var bette”. Det er jo kun ganske få af Grønbæks store sangskat, siger Poul Hornshøj.  Ib Grønbæk fortæller selv, at alt er stort set, som det plejer at være, med fængende melodier og morsomme tekster.

Samme aften får vi så en ny spændende gruppe på scenen. Det er de fire musikere i The Drifters ”Still Drifting” med den originale forsanger Ray Lewis i forgrunden.  The Drifters blev dannet helt tilbage i 1950’erne, og har siden haft over 30 forskellige medlemmer. Vi har tidligere præsenteret en anden udgave af Drifters, som flere orkestre kalder sig, men her er den originale forsanger med siden midten af 70’erne, hvor han blev medlem af et af verdens største bands ”The Drifters”.  Forsangeren er oprindeligt født i Los Angeles, men nu bosat i England. Vi vil med gruppen få et genhør med mange af de gode gamle letgenkendelige sange, så som ” There goes my Baby”, ”Under the Boardwalk” ”Stand By Me”, og en meget lang række af kendte sange, siger formanden, som glæder sig meget til denne aften. Mange husker stadig, da de optrådte på Hotel Schaumburg for en del år siden.

Efter sommerferien starter vi op onsdag den 8. august med en lokalgruppe ”Ugler i Mosen”, som stammer fra

Hjerm. De spiller livemusik med sange af bla. Danser med Drenge, U2, Johnny Madsen, Tina Turner og Kim

Larsen, samt mange andre danske og udenlandske kunstnere. I forgrunden for uglerne står sangerinden Vicki Arbjerg, som har en helt fantastisk stemme, mens Jes Iversen tager sig af trommerne og Henrik Amdi spiller guitar. Leo Vester spiller bas og sidst er det kapelmester og keyboardspiller Per Rebold.

Sidste band på scenen denne aften bliver med Johnny Logan. Han har besøgt os mange gange, men hvert år bliver vi kimet ned af gæster, som stadig ønsker et genhør med ham, så det vil vi efterkommer. Logan blev jo kendt, da han vandt det internationale Melodi Grand Prix i både 1980 og 1987. Ligeledes var han komponist på Linda Martins vindersang i 1992. I øjeblikket er han et stort navn i Tyskland, hvor han ofte deltager i de store musikalske tv-shows.

Ved sæsonens sidste koncert onsdag den 5. september bliver det også et genhør med På Slaget 12, som gæstede

Lystanlægget for nogle år siden. Det er nu godt 30 år siden, de strøg til tops med deres helt store hit ”Hjem til

Århus” og udgav flere store hits i de efterfølgende år. I 2002 fik PS12 stor succes med udgivelsen af CD’en ”Let’s Dance” som blev efterfulgt af Let’s Dance 2 og Let’s Dance 3, som solgte rigtig godt. Forsangeren Ann Mette Elten har også udgivet en solo CD, og sammenlagt har de udgivet mere end én million Cd’er.

Ved koncerten kan publikum opleve et bredt udvalg af orkestrets danske repertoire inklusive de store hits som f.eks. ”Ude på det blå ocean”, ”Ta’ kæresten i hånden” og ”Hjem til Århus”, samt flere af gruppens markante fortolkninger af 60’ernes store sange, siger formanden.

Aftenens sidste orkester hedder Bootleg Beach Boys, og som navnet antyder, så vil det irske band spille de mange melodier og sange, som The Beach Boys havde stor succes med i 60’erne. Beach Boys var det band med flest nr. 1 hits i USA gennem 60’erne. Publikum bliver taget med fra den spæde start til og frem til i dag. De 5 irlænder vil skabe en stemning og en oplevelse, som vil bringe mange minder frem for de fleste. Vi skal høre alle hits så som ”Help me Ronda”, ”Barbara Ann”, ”California Girls”, ”Good Vibrations” og ikke mindst ”Surfing Safari” og mange andre kendte hits. Det er første gang i Kulturperlens historie, vi præsenterer musik af Beach Boys, siger Poul Hornshøj.

Vi håber så også på godt vejr til disse onsdagsarrangementer. Vejret betyder utroligt meget, og derfor arbejdes der også med planer om at kunne overdække tilskuerpladserne på en eller anden måde, når det er dårligt vejr. Det vil så være det eneste sted i Danmark, hvor vi kan tilbyde tørvejr til en udendørskoncert – lige bortset fra Parken. Vi er også i gang med planerne om nye omklædningsforhold for kunstnerne og nye toiletfaciliteter til publikum, så vi ser lyst på fremtiden, slutter Poul Hornshøj.

Faktaboks:

23. Maj             Rock Nalle samt Stig og Vennerne

27. juni             Ib Grønbæk samt The Drifters m/ Still Drifting

8. august          Ugler i Mosen samt Johnny Logan

5. september    PS 12 samt Bootleg Beach Boys

 

Evt. Mere hos Poul Hornshøj, tlf. 30 95 36 04

 

Mvh.

Bent Vium, tlf. 20864775